Workshops

Bij The Cheese Rebel organiseren we unieke en gepassioneerde evenementen die uw kaaservaring naar nieuwe hoogten tillen. Van het maken van uw eigen kaas tot het ontdekken van de perfecte kaaspairing met bier, wijn of whisky, en het creëren van prachtige kaasplanken, we bieden een scala aan smaakvolle en interactieve activiteiten.

Word een echte kaasmeester tijdens onze "Maak je eigen kaas" workshops, waar u de geheimen van het ambacht leert en uw eigen heerlijke kaascreaties maakt om mee naar huis te nemen. Ontdek de magie van smaakcombinaties tijdens onze "Kaas en drank pairing" evenementen, waarbij we u begeleiden bij het vinden van de perfecte harmonie tussen kaas en uw favoriete drank. En leer de kunst van het samenstellen van prachtige kaasplanken tijdens onze workshops, waarbij u uw creativiteit de vrije loop kunt laten en uw eigen meesterwerk kunt maken.

Onze evenementen zijn niet alleen informatief, maar ook boeiend en vol passie. U zult de kans krijgen om uw liefde voor kaas te delen met gelijkgestemde fijnproevers, nieuwe smaken te ontdekken en waardevolle kennis op te doen van onze gepassioneerde experts.

Houd onze winkel en website in de gaten voor aankomende evenementen, want ze zullen uw smaakpapillen betoveren en uw passie voor kaas versterken. Kom en geniet van een onvergetelijke kaaservaring bij The Cheese Rebel!

We verwelkomen u graag bij onze enthousiaste en smaakvolle evenementen. Tot snel!

Recente workshops

In deze workshop staan twee geliefde ambachtelijke producten centraal: bier en kaas. We zullen je laten zien hoe deze twee elkaar perfect aanvullen en hoe je de juiste combinaties kunt vinden om je smaakpapillen te verwennen. Onze ervaren kaasexperts en bierkenners zullen je begeleiden bij elke stap van het proces, van het selecteren van de beste kazen tot het kiezen van de meest geschikte bieren.

Om de wijnervaring compleet te maken, zullen we de perfecte partner presenteren - een scala aan verrukkelijke kazen die speciaal zijn geselecteerd om harmonieus samen te gaan met de wijnen. Proef de verscheidenheid aan smaken en texturen, van jonge en romige kazen tot rijpe en pittige variëteiten.

Tijdens deze workshop leert kaasmaakster Madelief, hoe je binnen een paar uur een liter verse melk omtovert tot verse kaas!
De verse kaas maken we op smaak met kruiden, vruchten of lekker natuur.
Met de wei, het restproduct, maken we ricotta of bakken we een broodje. Aan het einde van de workshop kunnen we genieten van verse kaas op ons eigen vers gebakken broodje!