Kaas en Wijn Pairing

Kom en ontdek een exclusieve avond van verfijnde smaken tijdens onze "Exclusief Kaas - Wijn Pairing Avond" in samenwerking met onze wijnleverancier, Lubovin in Lubbeek. Op 16 september verwelkomen we je graag in het prachtige lokaal van Lubovin voor een buitengewone culinaire ervaring.


Deze bijzondere avond staat in het teken van de betoverende Loire-vallei, bekend om zijn voortreffelijke wijnen en heerlijke kazen. We zullen je verwennen met zes verschillende wijnen uit deze regio, zorgvuldig uitgekozen door de Erwin van Lubovin. Elke wijn belichaamt de unieke kenmerken van de Loire en biedt een prachtige reis door smaken en aroma's.


Om de wijnervaring compleet te maken, zullen we de perfecte partner presenteren - een scala aan verrukkelijke kazen die speciaal zijn geselecteerd om harmonieus samen te gaan met de wijnen. Proef de verscheidenheid aan smaken en texturen, van jonge en romige kazen tot rijpe en pittige variëteiten.


Tijdens deze avond delen wij graag onze kennis en passie voor wijn en kaas, waardoor je een dieper inzicht krijgt in de kunst van het combineren van deze gastronomische pareltjes. Leer hoe smaken elkaar kunnen aanvullen en versterken, en ontdek welke combinaties jouw smaakpapillen het meest zullen verrukken.


Of je nu een wijn- of kaasliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, deze exclusieve avond is een niet te missen kans om je smaakpapillen te verwennen en nieuwe aroma's te ontdekken. Kom en geniet samen met ons van deze buitengewone "Exclusief Kaas - Wijn Pairing Avond" op 16 september in het prachtige lokaal van Lubovin. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een onvergetelijke avond vol smaaksensaties en gezelligheid.

Komende events

Voorlopig zijn er nog geen nieuwe events op de planning

Afgelopen events

Zaterdag 16/09/2023 

Tijdstip: Dit event is reeds afgelopen
Locatie: Bij Lubovin  Bollenberg 87, 3210 Lubbeek
Inschrijvingen: In de winkel  Dorpskring 14, 3210 Lubbeek
Prijs: €42.00 per persoon

Volg dit event op Facebook

Praktisch: Tijdens deze interactieve avond staan we voor een praktijkgerichte benadering waarbij we 6 Loire wijnen combineren met 10-12 verschillende kazen. Aangezien smaakpersoonlijkheid is en iedereen uniek proeft, zal deze avond voornamelijk draaien om proeven, combineren en ervaringen delen. Het arrangement omvat een aperitief, zes proefglazen van de zorgvuldig geselecteerde wijnen en een uitgebreid kaasbuffet met bijpassend brood en gebruikelijke garnituren zoals noten en fruit. 


Na afloop van deze gezellige avond ontvangt u tevens een boekje met alle gemaakte combinaties, zodat u thuis opnieuw kunt genieten van deze pairings.