Kaas en Whisky Pairing

Ontdek de perfecte combinatie van smaken tijdens onze nieuwste workshop: Kaas & Whiskey pairing! Op deze avond laten we je de kunst zien van het paren van heerlijke kazen met whiskey van over de hele wereld.

Kom genieten van een smaakvolle reis die je smaakpapillen zal verrassen en verrijken. Reserveer nu je plek voor een avond vol gastronomisch genot en gezelligheid. Cheers to cheese and whiskey!

Komende events

Vrijdag 01/03/2024 (VOLZET)

Tijdstip: 19:30 - 22:00
Locatie: In de winkel  Dorpskring 14, 3210 Lubbeek
Inschrijvingen: In de winkel  Dorpskring 14, 3210 Lubbeek
Prijs: €41.50 per persoon

Praktisch: We nemen je mee op een smaakvolle reis waarbij we 5 verschillende whiskey's combineren met een selectie van 10 verrukkelijke kazen. Tijdens deze ervaring zul je handige tips en tricks ontdekken voor het creëren van een onvergetelijk kaas- en whiskeybuffet, met aandacht voor de meest harmonieuze combinaties.

Omdat smaakpersoonlijkheid en voorkeuren variëren, draait deze avond vooral om proeven, experimenteren en het delen van culinaire ontdekkingen. Het arrangement omvat een aperitief, vijf proefglazen whiskey (2cl) met zorgvuldig gekozen kazen, vergezeld van vers brood en gebruikelijke garnituren.

Na deze gezellige avond ontvang je bovendien een handig boekje met alle gemaakte combinaties, zodat je thuis opnieuw kunt genieten van deze unieke pairings. Bereid je voor op een smaakvolle reis vol verrassende ontdekkingen!

Afgelopen events